Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

G - Kakva je procedura za prebacivanje zlata?

Koja je procedura za prijenos zlata?

Samo kupljeno zlato može se prenijeti na drugi račun. Zlato koje ste dobili na druge načine (od vodiča, razmjenom srebrnjaka i sl.) ne može se prenijeti. Također, zlato možete prenijeti samo na drugi račun koji se nalazi na istoj domeni (sa jednog .com.hr servera na drugi .com.hr server).

Da biste prenijeli zlato prije nego što se igra na serveru završi morate prvo obrisati svoj račun. Na stranici za brisanje računa (u igri) vidjet ćete koliko zlata možete prenijeti. Nakon što je Vaš račun kompletno obrisan (poslije 72 sata) dobit ćete e-mail na adresu pod kojom je bio registriran Vaš račun.

Ukoliko Vam preostane zlato na kraju servera, također ćete dobiti e-mail.

Ovaj e-mail sadrži link koji možete iskoristiti za prijenos zlata. Ako kliknete na link morat ćete učiniti dvije stvari; upišete ime računa na koji želite prebaciti zlato i izabrati server na kojem se taj račun nalazi.

Kada izaberete igrača kom želite da prenesete zlato, on će dobiti poruku u igri sa opcijom da prihvati prijenos zlata. Ako se poruka obriše prije nego što se izvrši prijenos, link za prijenos zlata postaje nevažeći.

Link za prenos zlata koji ste dobili vrijedi zauvijek, sve dok ne prebacite zlato ili ako se na računu kojem prebacujete zlato obriše potvrđujuća poruka u igri (gore spomenuta). Ovo znači da je moguće sačekati ponovni početak servera nakon što jedan završi, napraviti novi račun, i onda prebaciti zlato na Vaš novi račun (kao da prenosite Vaše zlato sa jednog na drugi server).

Ako imate nekih problema prilikom pokušaja prijenosa Vašeg zlata, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne