Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Iskustvo heroja

Količina iskustva koje heroj dobiva ovisi o gubicima protivnika izraženih u potrošnji hrane. U slučaju obrane, heroji ili heroji obrane stječu iskustvo razmjerno tome koliko je njihova vojska pomogla u borbi:

  • Uzima se u obzir potrošnja hrane svih ubijenih napadačkih jedinica.
  • Za svakog branitelja uzeta je u obzir ukupna snaga u borbi njegovih jedinica s herojem pri izračunavanju njihog udjela u obrani.
  • Svaki heroj stječe iskustva razmjerno gore spomenutom omjeru svih ubijenih jedinica.

Primjer:

Napadač napada s 15 galskih vitezova = 30 hrane potrošnje.

Branitelj: heroj A - s snagom u borbi od 1000 i 20 falangi (ukupna snaga u borbi 2000 protiv konjice) / heroj B - samo heroj s snagom u borbi od 4000 (ukupno 6000).

Pod pretpostavkom da su sve napadačke jedinice ubijene, heroj A dobiva 1/3 iskustva, a heroj B dobiva 2/3 iskustva. U ovom primjeru heroj A dobiva 10 bodova, a heroj B 20 bodova iskustva.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne