Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Problemi s hranom

Jedan od prvih problema s kojima ćete se suočiti su problemi s usklađivanjem proizvodnje resursa. To se vidi na popisu proizvodnje: Crop Hrane: 2 po satu
Mnoge građevine konstantno troše hranu, u iznosu koji je prikazan kraj Cropusage ikone.
Na primjer, izgradnja drvosječe na razinu 1 zahtjeva:
lumber 40 clay 100 iron 50 crop 60 cropusage 2

To znači da je potrebno 40 drva, 100 gline i 50 željeza iz skladišta 60 hrane iz žitnice. te konstantno konzumira 2 hrane po satu. Za izgradnju na iduću razinu to se pribraja, te na razini 2 drvosječa troši 3 jedinice hrane po satu.
Pri vrhu ekrana možete vidjeti trenutačno stanje vaših skladišta, žitnice i potrošnje hrane:
Lumber 145/800 Clay 200/800 Iron 100/800 Crop 90/800 Cropusage 12/14

Cropland To znači da u zalihama imate 145 drva, 200 gline i 100 željeza, 90 hrane te potrošnju 12 jedinica hrane od 14, koliko se svaki sat proizvede. Ako sada pokušate podići drvosječu na razinu 1, to neće biti moguće jer bi vam proizvodnja hrane pala ispod 2 na sat.

Da biste proizvodnju povećali, idite na vanjski dio sela i kliknite resursna polja (žute boje su). Pisat će koliko resursa trebate da biste podigli ta polja. Molimo, zapamtite da razina 1 farme za izgradnju zahtjeva 20 žita.

Negativna proizvodnja hrane i učinak toga
Kada morate hraniti više jedinica i populacije nego što proizvodnja može podnijeti, proizvodnja hrane dobiva negativan predznak. To znači da jedinice u naselju počinju "prazniti" žitnicu. Ako je vlasnik naselja ne napuni prije nego što se hrana u žitnici spusti do 0, vojska će polako početi umirati od gladi. Kada proizvodnja dosegne 0, jedinice će prestati umirati.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne