Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Zastoj događaja

Primjetit ćete da je došlo do zastoja događaja po jednostavnom pokazatelju - kada se vrijeme potrebno za završetak izgradnje ili dolazak vojske prikazuje kao 0:00:0?. Ukoliko ste igrali TRAVIAN već neko vrijeme, vjerojatno ste se već bar jednom susreli s zastojem događaja na jedan način ili drugi. Zastoj događaja se događa zbog tehničkih poteškoća na nekom od servera; kada se server zbog nečega uspori, ili se dogodi preopterećenje informacijama, događaji poput napada, izgradnje i drugih sličnih radnji tipičnih za TRAVIAN se prikazuju, ali ne događaju. Tada nastaje zastoj događaja. Igrači tada nemaju puno mogućnosti osim da sačekaju - u slučaju zastoja događaja, budite sigurni da tim i tehnička podrška rade na tome da se problem riješi što je prije moguće.

U slučaju zastoja događaja, molimo Vas, pridržavajte se sljedećih uputstva:

  • NEMOJTE da osvježavati stranicu - to neće riješiti problem, ali će zato nama otežati radove na otklanjanju problema.
  • Ne otkazujte radnje poput izgradnje jer će resursi biti nepovratno izgubljeni.
  • Ne pokušavajte postaviti nove radnje poput izgradnje ili slanja vojske. Samo ćete nama otežati radove na otklanjanju problema, a Vaše novopostavljene akcije će završiti zaglavljene baš poput prethodnih i povećati zastoj.
  • Molimo Vas za strpljenje; nije potrebno pisati osoblju na svakih par minuta i pitati kada će se zastoj završiti.
  • U slučaju premotavanja servera (rollback-a) kao rezultat zaglavljivanja, imajte u vidu da svi snose neku vrstu gubitka kako je server vraćen na neku vremensku odrednicu u prošlosti.  Zbog toga, ne očekujte da ćete dobiti bilo kakvu nadoknadu u resursima ili vojsci.

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne