Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Građevina - Glavna zgrada

Main Building

Preduvjeti: Verzija: 2.5

Seoski graditelji žive u glavnoj zgradi. Povećanjem razine graditelji će brže dovršiti izgradnju novih zgrada.

Kada imate građevine za izgradnju na čekanju i vaše Glavna zgrada je uništena ili nadograđena, vrijeme izgradnje se neće ponovo računati. To je potpuno isto kao preduvjeti za uništenje građevine: statistika se izračunavaju kada kliknete na link 'unaprijedi na razinu X' i ne preračunavaju se ponovno. Jedina iznimka za to je preduvjet da mjesto mora biti glavni grad.

Rušenja
Ako građevinu više ne trebate možete graditelji narediti da je sruše. To zahtijeva Glavnu zgradu na razini 10 ili iznad.

Ako je Vaš Glavna zgrada uništena u napadu, možete je obnoviti jedino, ako su sve vaše Farme na razini 5 ili je neto proizvodnja jednaka ili veća od 198/hour.

Svojstva ovisna o razini (kao što su troškovi izgradnje, stvoreni kulturni bodovi i ukupno povećanje proizvodnje usjeva), mogu se naći ovdje.
Za potpunu tablicu vremena izgradnje kliknite ovaj link za normalne servere i ovaj za 3x speed servere.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne