Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

G - Kakva je procedura za prebacivanje zlata?

Što je prijenos zlata?

Kada se server završi ili izbrišete svoj račun, možete prenijeti preostalo neiskorišteno kupljeno zlato. Dobit ćete e-mail s linkom za prijenos zlata i daljnje upute.

Kako se točno računa koliko zlata se može prenijeti?

Kad server završi ili ako izbrišete račun, svi preostali bonusi za resurse i plus račun vraćaju se u zlato i igra uspoređuje ukupnu količinu zlata s količinom zlata kupljenog na tom serveru. Može se prenijeti manja od ove dvije vrijednosti.

Drugim riječima - na kraju možete prenijeti onoliko zlata koliko imate, ali ne više od kupljenog.

Gdje mogu prenijeti zlato?

4.6 serveri (bilo koji server koji je počeo posle 15. ožuljka 2021): Zlato s ovih servera se može prenijeti na bilo koji drugi 4.6 server.

Stariji serveri: mogu se primjenjivati ​​posebna pravila. Stari lokalni server (npr. francuski ts1 ili njemački ts4) mogu se prenijeti samo na drugi lokalni server te domene ili bilo koji novi server.

Npr. moguće je prebacti zlato sa starog francustog ts1 na bilo koji drugi 4.6 server, ali ne na drugi njemački server.

Postoje specijalni slučajevi (poput posebnih servera, turnir i sl.) kada će infomracija o prenosu zlata biti objavljena. Mogu postojati serveri koji ne prihvaćaju primanje ili prijenos zlata, kao što je PTR (Public Test Realm) server.

“Jedan ili više igrača su nađeni na serveru koji je isključen našim pravilima”.

Ako vidite ovu poruku prilikom pokušaja prijenosa zlata, to znači da je igrač na serveru na koji nije moguće prenijeti zlato zbog gore navedenih pravila. Link možete iskoristiti za prijenos zlata na drugi server.

Kako da prebacim svoje zlato?

Da biste prenijeli zlato prije nego što se igra na serveru završi morate prvo obrisati svoj račun. Na stranici za brisanje računa (u igri) vidjet ćete koliko zlata možete prenijeti. Ukoliko ste nedavno kupili zlato može biti potrebno dodatno pričekati prije brisanja računa zbog sigurnosnih razloga.

Nakon što je Vaš račun kompletno obrisan (kada se odbrojavanje završi) dobit ćete e-mail na adresu pod kojom je bio registriran Vaš račun.

Napomena: Korisnički servis ne može da ubrzati ovaj proces.

Ukoliko Vam preostane zlato na kraju servera, također ćete dobiti e-mail. Ovaj e-mail sadrži link koji možete iskoristiti za prijenos zlata.

Link za prijenos zlata će vas odvesti do stranice s uputama za prijenos.

Link za prijenos zlata koji ste dobili vrijedi zauvijek, sve dok ne prebacite zlato ili ako se na računu kojem prebacujete zlato obriše potvrđujuća poruka u igri (gore spomenuta). Ovo znači da je moguće sačekati ponovni početak servera nakon što jedan završi, napraviti novi račun, i onda prebaciti zlato na Vaš novi račun (kao da prenosite Vaše zlato sa jednog na drugi server). Ukoliko ne želite iskoristiti link za prijenos zlata istog trenutka, čuvajte ga na sigurnom mjestu kako se ne bi slučajno izbrisao.

Napomena: Korisnički servis može napraviti novi link samo u ograničenom vremenskom razdoblju u slučaju da ga izgubite. Ne možemo vam pomoći ukoliko je prošlo nekoliko meseci. Ukoliko imate nekih problema prilikom pokušaja prijenosa Vašeg zlata, molimo Vas da kontaktirate korisnički servis kako bismo Vam pomogli.

Napomena:  E-mejl za prijenos zlata često završi u neželjenoj pošti/spam folderu ili folderu za promocije (Gmail). Molimo provjerite ih prije nego što kontaktirate korisnički centar.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne