Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Iskustvo heroja

Količina iskustva koju heroj dobiva ovisi od gubitata protivnika izraženih u potrošnji hrane, slično kao što se dobivaju bodovi u obrani.

Evo 2 primjera kako bi bilo jasnije:

Primjer 1)  Savez brani metu samo s herojima. Nema drugih jedinica u obrani. Svaki heroj dobiva svoj dio iskustva.

Situacija: Igrač A napada s 10 galskih vitezova i 10 falangi = 30 hrane u potrošnji

Pretpostavimo da ima 10 heroja u obrani, sva vojska napadača je ubijena. Svaki heroj ima istu potrošnju hrane (6 hrane), znači da svaki dobiva 10% iskustva od ukuno ubijenih vojnika, to rezultira da svaki heroj dobiva 3 boda za iskustvo.

Primjer 2)  Savez organizuje obranu, jedan igrač pošalje svu vojsku uključujući i heroja, a drugi samo heroja. Igrač koji je više učinio dobit će više iskustva.

Situacija: Igrač A napada s 10 galskih vitezova i 10 falangi = 30 hrane u potrošnji

Pretpostavimo da ima 2 heroja u obrani, od kojih je jedan zajedno s 88 falanti (100 hrane potrošnje ukupno). Ukoliko je sva vojska napadača ubijena iskustvo se dijeli različito. Heroj koji je bio sam dobiva 6% iskustva, a heroj koji je bio s falangama dobiva 94% iskustva. To znači da heroj koji je bio sam dobiva 2 boda za iskustvo, a heroj koji je bio s falangama dobiva 28 bodova za iskustvo. Koristi se matematičko zaokruživanje.

iskustvo heroja


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne