Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Shadow Empires - mehanizam igre

Osnovne opcije su iste kao i u prošlogodišnjem specijalu Codex Victoria i uključuju:

Međutim, ovoga puta nema ubrzanog starta. Svako počinje igru uobičajeno bez dodatnih naseljenika. Vraćeni su također i uobičajeni zadaci. Što je s plemenima? Shadow Empires je specijal i neki serveri će imati 5 plemena (uključujući Hune i Egipćane) a neki samo originalna 3 plemena.

Što je novo u Shadow Empires?

Frakcije

Ovo je potpuno novi koncept u igri. Na početku svaki igrač bira svoju frakciju, igrači iz iste frakcije će početi igru u istom dijelu karte. Frakcije se bore međusobno za prevlast u regijama i pobjednički bodovi određuju pobjednika.

Pogledajte više detalja o frakcijama u našem članku.

Raspodela moći i pobjedničkih bodova u regijama

Svijet se promijenio i pozicija nekih moći na karti je drugačija. Regije s velikim i jedinstvenim artefaktima proizvode još više pobjedničkih bodova nego prije.

Pogledajte naš članak o regijama za više detalja i novu kartu koja prikazuje regije, moći, pobjedničke bodove i gdje na karti započinju različite frakcije.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne