Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Građevina - Gradska vijećnica

Town Hall

Preduvjeti: Glavna zgrada razina 10, Glavna zgrada razina 10, Verzija: 2.5

Možete držati pompozne svečanosti u gradskoj vijećnici. Takvo slavlje povećava vaše kulturne bodove. Nadogradnja Gradske vijećnice na višu razinu će se smanjiti duljinu slavlja.

Kulturni bodovi neophodni su za osnivanje ili osvajanje novih sela. Svaka zgrada proizvodi kulturne bodova, viša razinu više proizvodi. S proslavom možete povećati tu proizvodnju za kratko vrijeme.

Proslava odmah dodaje kulturne bodove, to znači da bodove dobivate odmah na početku proslave. Nakon proslave je interval odmora koji je jednak intervalu proslave. Također, mala proslava donosi onoliko kulturnih bodova koliko selo u kojem se nalazi većnica nalazi do maksimalnih 500 bodova na 1x server ili 250 bodova na 3x speed serveru, a velika proslava dodaje proizvodnju kulturnih bodova celog računa sve do maksimalnih 2000 bodova na 1x serveru ili 1000 bodova na 3x speed serveru.

Mala proslava vam daje samo kulturne bodove, a velika proslava čak utječe na senatore, poglavice i starješine. U osvajačkim napadima ove jedinice iz sela gde se održava velika proslava dobivaju do 5% utjecaja. Odnosno napadač će imati gubitak utjecaja od 5% po senatoru, poglavici ili starjeini kada je napadnuto selo gde je velika proslava u tijeku.

Proslave
lvl   holz lehm eisen.gif getreide.gif
1 Mala proslava 6400 6650 5940 1340
10 Velika proslava 29700 33250 32000 6700

Svojstva ovisna o razini (kao što su troškovi izgradnje, stvoreni kulturni bodovi i ukupno povećanje proizvodnje usjeva), mogu se naći ovdje.
Za potpunu tablicu vremena izgradnje kliknite ovaj link za normalne servere i ovaj za 3x speed servere.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne